"SKALLKENS FISKEGRYTE"
Dette trenger du til 4 personer.
1 stor løk, hakket.
2 selleristenger i biter
3 ss smør/margarin
1-2 fedd hvitløk
1 boks hakkede tomater
1/2 sellerirot i biter
salt og pepper
litt timian
litt aromat
ca. 400 g fiskeboller
Slik gjør du:
Surr løk og selleri i litt smør til de mykner. Kok lett opp selleriroten i biter. Tilsett hakkede tomater, presset hvitløk, selleriroten og krydderet. La sausen småkoke noen minutter, og smak eventuelt til med mer krydder. Del opp fiskebollene i biter og varm dem i sausen.
Retten serveres med kokt fullkornspasta.
Vel bekomme`
Det ble ikke mye mat igjen, for flere ville ha mer. Etterpå ryddet alle opp skålen, koppen og bestikket sitt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.