tirsdag 15. januar 2019






BAMSELABB

''Vi ser og setter spor''


Januar er nå godt i gang og vi på Bamselabb har hatt noen spennende turer opp i Skogshytta vår :) Den første turen vi hadde opp til hytta etter jul, ble vi møtt av noen store spor som vi ikke har sett rundt hytta før, disse sporene fulgte vi og ble da møtt av en bæsj som vi heller ikke hadde sett før.
Vi ble veldig nysgjerrige og undret oss sammen med barna om hvem som hadde beveget seg rundt hytta og hvem som hadde bæsjet rett ved klatre treet vårt.

Vi kom sammen frem til at dette måtte nødt til å være skogens konge, nemlig elgen. dette viste seg å stemme når vi da i etterkant gikk inn å kikket på både elgen sine spor og elgen sin bæsj. Barna syntes dette var veldig spennende og ble veldig nysgjerrige på hvordan elgen ser ut, hva den spiser osv. I den forbindelse valgte vi å sette i gang prosjektet ''vi ser og setter spor''. vi er nå i gang med  om Elgen og her kommer det et bildedryss av både de funnene vi har, gleden av å være ute å ha det gøy og noen bilder fra der vi er i gang med prosjektet om elgen :) 





Elg spor som ble funnet ved Skogshytta


Vi undrer oss over hvem som kan ha bæsjet her


En fryst Elgbæsj


Og hvem har nå bæsjet her? ca en meter fra elgen sin bæsj?



Vi fargelegger elgen og har fokus på riktig blyantgrep og holde seg innenfor strekene



Aking i barnehagen er gøy:)


 Aking i Skogshytta er også gøy :)


Vi er godt i gang med prosjektet og ser frem til å lære mer om elgen, se etter flere spor og forske litt på hvilke spor er det vi setter fra oss i naturen :)

Ønsker dere alle en riktig fin uke :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.