søndag 10. februar 2019


På besøk hos selveste ordføreren.



I forbindelse med nyåpningen av Grasmyr Naturbarnehage var vi på besøk hos ordføreren i Bamble kommune. Det er ett førskolebarn som er trukket ut til å klippe over snoren og erklære barnehagen for åpnet sammen med ordføreren, og i den forbindelse var vi på kontoret hans for å bli litt bedre kjent, skape en relasjon og kanskje få noen tips og triks i forhold til det å skulle klippe snoren.

Vi fikk øvd på å klippe snor, det vi skal si når vi klipper og vi lærte hvordan man i korte trekk kan bli en ordfører og hva jobben til ordføreren innebærer.

Det var to spente barn som var med og spesielt en spent gutt som skulle øve. Det var godt å ha med en god venn når man skal øve på noe man ikke har gjort før J De ble veldig overrasket da selveste ordføreren hadde disket opp med både sjokolademelk, vestlandslefse og sjokolade til oss når vi kom.

En stor dag for to gutter som de ikke vil glemme på en god stund.

På selve nyåpningen er hele førskolegruppen representert oppe med ordføreren, vi skal da stå bak ordføreren og det barnet som er trukket ut og synge en sang for alle som kommer for å feire sammen med oss.


Tusen takk for at vi ble tatt så godt imot og her følger det noen bilder fra møte.





Tusen takk for at vi ble tatt så godt imot og her følger det noen bilder fra møte.

Ønsker dere alle en fantastisk helg og vi gleder oss til Nyåpning av barnehagen til mandagen J

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.