torsdag 14. mars 2019

Revemor




Snart kommer våren




Vi på Revemor lenger etter våren og hver Fredag går vi på tur for å se om årstiden har forandret seg. Vi har begynt å høre Fuglelyder og de kvitrer mer enn noen gang. Endelig kommer våren og vi gleder oss :)




Fredagene er vi stort sett på tur og når skogshytta er ledig så låner vi den:)


God mat og kakao var ikke feil å pakke med seg:)


Vi er glad i å være ute og når solen skinner og snøen smelter kan vi leke og utforske vannet.  Ett av barna på Revemor svarte så fint " Når jeg hopper sånn her på sommeren så er vannet varmt og godt, men når jeg hopper sånn som det her og det er snø og ikke sand rundt meg så er det kaldt! " Vi lar barna utforske, tenke selv og reflektere over egne handlinger.


Hver Torsdag har vi prosjekt på Revemor og siden vi nå jobber med Karius og Baktus så fikk barna smake på loff med sirup på

Hva er Sirup da tro ?
Er det sånn pålegg Karius og Baktus liker?
Vi er litt skeptiske....

Men det var godt:) så lenge vi ikke spiser det på brødskiva vår hver dag:)


Hver Torsdag har vi også tilvenning på stor base for de minste. Her har vi en musikk samling hvor vi har hovedfokuset på musikk og bevegelse. Dette er noe som fenger veldig og barna koser seg i fellesskap.
Så avslutter vi med en rolig bevegelse dans før vi går å spiser

God Helg til dere alle og takk for nok en lærerik uke sammen med de fantastiske barna deres. Vi er heldige som får lov til å tilbringe dagene våre sammen med barna:)







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.